Selecteer een pagina

Contact

Voor openingstijden, afspraken en contactgegevens

Neem contact op

Een bewonersorganisatie is een groep vrijwilligers die zich met elkaar verbindt. Ze zetten zich in voor alle inwoners van hun dorp of wijk. Zij helpen de gemeente om een beter beeld te krijgen van wat inwoners interesseert en wat ze willen. Hierdoor vergroten we de betrokkenheid van de inwoners bij de gemeente.

Het Trefpunt in het Vreewijkhuis op de Dreef is van maandag tot en met donderdag van 9 to 15 uur open. In de ochtend is het Trefpunt open voor inloop. In de middag kan men alleen terecht als er een afspraak is gemaakt. Tussen 12 en 13 uur proberen we te lunchen.

Het Trefpunt in de Ikaziaflat (Jan Ligthartstraat) heeft elke donderdag om de twee weken van 9 tot 12 uur een spreekuur in de recreatieruimte op de 1e verdieping (zie ook Activiteiten voor actuele data.

Het Trefpunt in de Enkpunt heeft elke maandag van 10 tot 12 uur een spreekuur in de recreatieruimte.

 

Bij opmerkingen over of problemen met de website kunt u een email sturen naar webmaster@bov-vreewijk.nl.

Candid group of people

Contact

secretariaat@bov-vreewijk.nl

010 – 4865555

Vreewijkhuis
Dreef 83 a
3075 HB Rotterdam

Stuur ons een bericht voor algemene informatie
Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Wilt u een afspraak of contact met het Trefpunt: kijk dan hier.

  Candid group of people

  Contact 

  secretariaat@bov-vreewijk.nl

  010 – 4865555

  Vreewijkhuis
  Dreef 83 a
  3075 HB Rotterdam

  Stuur ons een bericht voor algemene informatie
  Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met u op. Wilt u contact of een afspraak met het Trefpunt, kijk dan hier.